img

10 август 2016

За първите 50 клиента отстъпка от 50% само на 15 август в новия магазин на Reserved

Полският моден бранд Reserved официално отваря своя най-нов магазин в City Center Sofia, чието ново име скоро ще бъде Park Center. Това е петият магазин на марката в столицата и ще бъде най-големият от всички, разположен на две нива, на обща площ от 2300 кв. м.

Първите 50 клиента на новия магазин ще получат специална отстъпка от 50%, а през целия ден всички посетители ще имат 20% отстъпка от всички продукти с бял етикет от мъжките, дамските и детските колекции на марката.

Дизайнът на магазина ще е изцяло съобразен с обновената концепция на бранда.

В деня на откриването индивидуален имидж консултант Ивета Христулева ще съветва всички гости през целия ден за най-подходящите за тях цветове и модели. Лятно и весело преживяване гарантира и DJane Flamme – музика, настроение и много изненади за всички, които ще се присъединят към официалното откриване на Reserved. През целия ден ще се разиграва томбола с награди, а вечерното парти започва в 19:00ч. с цветни коктейли, специално създадени за събитието от OSCAR CLUB.

Новата колекция на Reserved събира запазените елементи на уличната мода с неостаряващите класики: черни и бели ивици - палта, плетива и черна кожа. Забележителен микс от добре познати стилове - гръндж, хипи, градска фолклорна и спортна елегантност. Дрехите на Reserved носят усещане за класа и шик, като основната им цел е да осигурят преди всичко комфорт.