15 август 2016

Reserved отваря най-големия си магазин в City Center Sofia

no image to show

Събитието съвпада с началото на ребрандинг кампанията на първия мол у нас

На 15 август 2016 г. в City Center Sofia ще отвори врати модната марка Reserved, част от полската компания LPP Group. Това ще бъде най-големият магазин на бранда у нас. Сделката беше сключена през пролетта на тази година и така LPP се присъедини към ключовите наематели на мола.

Обектът на Reserved в City Center Sofia е разположен на две нива и е с обща площ от 2 300 кв. м. Дизайнът на помещението представя най-новата концепция за магазини на модния ритейлър. Предвидени са традиционните секции за дамска, мъжка и детска мода. През първите дни след откриването си магазинът ще предложи на своите посетители допълнителни отстъпки към актуалните летни намаления, както и преференциални цени за новата есенна колекция.

„Откриването на Reserved е първият от новите обекти, които ще отворят врати през новия сезон в City Center Sofia, казва Моника Григорова, управител на мола. – В последните две години екипът на мола беше изправен пред множество предизвикателства, за да се случат редица промени в търговския център. Успяхме да го реновираме изцяло без да затваряме нито за ден. Разбира се, предстои ни още работа по заключителните фази за препозиционирането на проекта.“

През юли 2014 г. първият търговски център у нас стана част от портфолиото на инвестиционният фонд Revetas Capital. Още със закупуването на имота, фондът заяви своето намерение да обнови сградата и да ребрандира проекта като го направи част от своята платформа Park Center.

След цялостната реконструкция на сградата, започва и кампанията по промяна на името и скоро City Center Sofia ще се превърне в Park Center Sofia.