Мода


Мода / 27 януари, 2017

Надежда Георгиева: „Вярвам, че ако сме настроени позитивно, всичко ще ни се получава с лекота“ 

Надежда Георгиева е още една от нашите красиви участнички в кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“, проведена съвместно със Scandal. Една толкова чаровна и симпатична дама, с която е удоволствие да се общува.

Говориш испански - къде го научи?

Бях започнала да уча испански като втори чужд език в гимназията, но истината е, че го научих на място, говорейки си с хората и четейки.

Живяла си в Испания?

В четвърти курс заминах за един семестър в Мадрид по програмата ЕРАЗМУС. Там ми се наложи доста бързо да вляза в крачка, защото изискванията на професорите бяха много високи. Имахме много презентации и занимания в група, а предполагам знаете, че испанците говорят главно… испански. Нямаше друг начин - научих  :)

Бях изключително впечатлена от нивото на преподаване и видях смисъл да запиша магистратура в същия университет. Живях в Мадрид още 2 години. Безценен опит натрупах.

image
image

Винаги си много позитивна - как успяваш да поддържаш добро настроение?

Оптимист съм по природа. Вярвам, че ако сме настроени позитивно към себе си и околните, нещата ще ни се получават с по-голяма лекота и ще ни доставят по-голямо удоволствие.

Вярно, никой с нищо не ни е длъжен, но също така е вярно, че няма да ни заболи ако се усмихнем на човека пред нас в асансьора или на спирката на автобуса, нали така?

Фотографията ти е страст - кога се запали по това изкуство?

Да, много обичам да снимам още от малка. Когато преминах от апарат с лента на дигитален, чак малко се пристрастих. Харесва ми да забелязвам красивото, детайлите, контрастите.

Снимките са нещо много емоционално - те събират хората на тях завинаги. Снимките запечатват не само страхотни моменти, но носят в себе си и куп други истории и емоции.

Имаш сестра - разкажи за нея? Какво правехте като деца заедно? А сега?

Имам по-малка сестра - казва се Оля. Тя е един от най-важните хора в живота ми и винаги сме били суперблизки. Тя от малка идваше навсякъде с мен и въпреки, че беше дребосъка в компанията, намираше начин да ни строи всички батковци и каки.

В момента сестра ми живее в Лисабон, но едни 3 500 км. не са нищо за нас. Нищо не се е променило.

Как реши да се включиш в кампанията ни?

Винаги е интересно да предизвикаш себе си с някаква промяна. Когато си съсредоточен на максимум в работата си, такова едно изживяване, макар и за един следобяд, може да е изключително зареждащо. Много благодаря за възможността да участвам в кампанията! Беше страхотно!

image
image

С какво се занимаваш?

Занимавам се с маркетинг и реклама на зъболекарската клиника в Park Center, казва се The Smile Company. Общо взето аз се грижа хората да идват в клиниката с усмивка и след това да си тръгват още по-усмихнати.

Каква мечтаеше да станеш, когато беше малка? Колко от мечтите ти се сбъднаха и продължаваш ли да искаш същите неща?

Честно казано не знаех каква точни искам да стана. Знаех какво обичам да правя: да пътувам, да уча езици, да измислям и каквото и да правя да го правя с удоволствие и с някаква цел.

Към какво се стремиш сега?

Общо взето към всичко това, но в по-голям мащаб. 

Надежда е облечена с: топ: Trussardi; чанта: Pepe Jeans; панталон:Guess; обувки: Guess