9 януари 2017

BIO обувки за зимата или защо да изберем EL NATURALISTA

no image to show

El Naturalista e бранд, познат на много потребители с цветните си обувки, качествена кожа и изработка.Онези от вас, които вече са си подарили лукса на тези красиви обувки, знаят, че наистина ще ги носят с години, защото са се уверили в качествата на тази марка.  

Дали обаче някога сте се замисляли, как са изработени обувките, които красят стъпалата ви и ви дават комфорт дори в най-студените дни? 

В тези редове искаме да ви разкажем за испанската компания, която създава продуктите си по екологичен метод. За да гарантират запазване на качеството, El Naturalista работи с природно-съобразни технологии и  произвежда 100% в собствени фабрики в Испания и Мароко. За бранда си казват: „Ние сме ОБУВКИ, вдъхновени от природата - за хора, отговорни към нея.“

Нека ви представим част от новата колекция и някои от новите линии, отново отражение на природата.

RICE FIELD

 

Преди 2 500 години дошли първите заселници в планините на Югозападен Китай. Въпреки неблагоприятната среда  и условия, те успели да превърнат мястото в оризово поле. Тези полета, признати за световно културно наследство от ЮНЕСКО, са вдъхновили и серията на El Naturalista.

LICHEN

 

 

Природният парк Gorbea е защитена зона в страната на баските. Това е най-големият природен парк в региона с площ от над 20 000 хектара. Най-характерна флора там - лишеят, който покрива тази внушителна борова гора, е в основата на разработката за перфектната подметка. 

ALHAMBRA

Alhambra е комплекс в областта Андалусия в Испания, който събира в себе си най-доброто от изкуството и архитектурата на последния ислямски султанат на Иберийския полуостров. Тази скъпоценна изработка вдъхновява появата на един от най-комфортните токове в колекцията през този сезон.

Освен дизайн, обувките El Naturalista могат да спечелят вашето доверие и с грижата за здравето ви. Всички модели притежават сертификат за нивата на хром в обувките. 

Хромът, който се образува по време на процеса на щавене на кожата, е опасен за здравето и предизвиква алергии. Затова компанията следи внимателно и спазва всички изисквания за поддържане на екологичния процес на производство. Това също означава и по-малка консумация на електричество, вода, гориво и химикали.

Няма да бъде преувеличено, ако кажем, че когато избираме El Naturalista – ние не просто избираме обувки. Ние избираме природата!

Съкровището на El Naturalista може да откриете в BeRa Fashion на ет. 1 в park Center Sofia.