1 май - 30 декември

Стъпи в бъдещето със Sprandi AI!

Стъпи в бъдещето със Sprandi AI! ССС представя нова колекция спортни обувки, създадени с помощта на изкуствен интелект
Време е за модна промяна!  Веригата ССС направи още една крачка към бъдещето като пусна  новата колекция Sprandi AI по проект на изкуствен интелект. Това не са просто обувки, а истинска проява на креативност. 
Колекцията обувки Sprandi AI следва новите модни тенденции с фокус върху необичайни форми и отличителни детайли. AI чехлите се предлагат в три цвята: много светло бежово, екстравагантно светлокафяво до класическото бяло. Моделите създават безброй възможности за комбинации, които със сигурност ще зарадват любителите на спортния стил и комфорта.
Повдигнатите подметки и заобления нос добавят не само сантиметри, но и увереност, като се вписват перфектно в естетиката на пролетно-летния сезон. Новата колекция Sprandi AI разчупва стереотипите и е насочена предимно към хора, които ценят модните експерименти и смелите, нестандартни аксесоари. Не пропускайте възможността да изразите себе си със Sprandi AI. Колекцията на марката Sprandi AI вече е достъпна в магазините, приложението и на ccc.eu