11 ноември 2023 - 12 ноември 2023

Jazz and Wine 2023

no image to show

Едва ли има по-добра комбинация от джаз и вино на световно ниво. Уверете се сами и заповядайте на 11-ти и 12-ти ноември в Парк Център София на ниво +1, където от 12:00 до 20:00 часа, по време на двата дни, едни от най-добрите български винопроизводители ще представят своите продукти. Ще можете да опитате и да си закупите продукти от Libera estate, Via Antica, Kamea winery, Better half, Alexandra estate/ Domaine Menada, Chateau Avli, Yamantievs winery, Via verde, Bogdaya Vineyard Estate и Riverine hills.
И тази година ще можете да се насладите на изпълненията на Михаил Йосифов Латин Джаз Квартет, които ще са наши на 11-ти ноември от 18:00 часа. Елате и усетите тяхната музика, както и насладата, която подаряват на публиката! Преживяване, което се помни дълго.
Неделя ще е ден за награди за истинските ценители на виното. На 12-ти ноември от 16:00 часа ще можете да приложите своите винарски дух и нюх и да се включите в импровизирания ни конкурс "Най-добър собствен купаж". Купажите ще бъдат оценявани от сомелиер на годината за 20017 Живко Енчев, а най-отличилите се участници ще си тръгнат с награди:
I-во място- 3 бутилки вино;
II-ро място- 2 бутилки вино;
III-то място - 1 бутилка вино.
След огромния успех на първите две издания на това събитие, които се проведоха през 2019 и 2022, сега се надяваме, че ще се забавляваме още повече!
Следете страницата ни и публикациите в събитието, за да разберете повече за винопроизводителите и програмата.
НЯМА ДА СЕ СЕРВИРА АЛКОХОЛ НА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ! МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕТО ЩЕ ИМА ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ!