Running Zone - Park Center

КАТЕГОРИЯ: Спорт и забавление

ТЕЛЕФОН: +359 885 35 03 03

Running Zone е първият специализиран магазин за бягане в България. Открит през април 2014 г., той е създаден и управляван от бегачи.

Нашата главна цел е да вдъхновяваме хората да бягат с удоволствие и да дадем достъп на любителите на бягането до най-добрите, високо оценявани и награждавани продукти на водещите брандове в областта. Чрез нашата консултация ние искаме да помогнем на бегача, независимо дали е начинаещ или напреднал, да открие своята правилна обувка, с която да постигне заложените си цели, да се съхрани от контузии и да бъде удовлетворен от бягането си.

Всички консултанти в магазина са запалени бегачи, които ще ви консултират с помощта на специализирано оборудване за анализ на походката и стъпалото.

При нас ще тествате всяка обувка на бягаща пътека, като след кратко видео от 10 sec. с всяка обувка (софтуерът позволява паралелен анализ на до 4 модела едновременно) ще измерим вашата пронация, ще определим стила и техниката ви на бягане, ще ви посъветваме за най-подходящата обувка. Защото няма една единствена най–добра обувка. Всеки бегач има различни нужди и идеалната обувка за един, може да бъде истински кошмар за друг. Това е така заради индивидуалната техника, биомеханика, тегло и тип крак. Като се добави и това, че всеки има различна цел, бяга на различни дистанции и настилки, става ясно, че обувката трябва да отговори на много индивидуални изисквания и особености.

При нас е лесно да изберете, защото говорим вашия език, споделяме опит, предлагаме над 170 модела обувки за бягане на водещи и специализирани брандове, от които пробвайки, ще изберете вашата обувка.

Ние ще ви помогнем не само в избора на най-подходяща екипировка, но и с избора на програма за бягане, хранителен режим и тренировки!

Бягането е наша страст!