VARD MOBIL - Park Center

КАТЕГОРИЯ: Услуги и технологии

ТЕЛЕФОН: +359 899 180 235

РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:00 - 22:00

EMAIL: vardan202456@gmail.com

Качествена и професионална грижа за вашите телефони от VARD MOBIL EOOD.

Основната дейност, която VARD MOBIL развива е в областта на информационните и телекомуникационни технологии и по-специално се фокусира върху отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на мобилни телефони. На Ваше разположение е най-модерен арсенал от високотехнологична апаратура за диагностика и ремонт на  смарт устройства.

Вече може да забравите за дългото чакане на части,  нужни за поправка на Вашия телефон, защото обектът от веригата на VARD MOBILE разполага с постоянна наличност от компоненти и аксесоари за широк спектър от устройства.  А съотношението качество - цена и времето необходимо за отстраняване на проблемите са забележителни! Около 30 минути, ако нужният компонент е в наличност.

Като допълнение към услугата, VARD MOBIL предлага и широка гама аксесоари за мобилни устройства – защитни калъфи, протектори за екрани и т.н.

Едно от основните предимства на VARD MOBIL е висококвалифицираният обслужващ персонал, който винаги е в крак с тенденциите и иновациите в областта на ремонт и поддръжка на мобилни телефони и с удоволствие би предоставил ценни и навременни съвети на всеки един посетител на Park Center.