img

12 август 2016

Гледай легендарните The Rolling Stones в кино Cine Grand

На 25 май 2016 г. The Rolling Stones стават първата група, която прави огромен безплатен концерт в центъра на Хавана, Куба. (Преди тях подобно нещо са опитвали само Audioslave, но не с такъв размер...) Чудовищният live е заснет изключително професионално и сега ще може да бъде видян. Прожекцията ще бъде само в кино Cine Grand, часът е 20:00, а прожекцията е една-единствена - на 23 септември.

“Концертът в Куба беше просто невероятен. Беше огромно море от хора докъдето поглед стига. И можеше да усетиш вълната на ентусиазъм, което за мен е най-важно“, разказва Мик Джагър, който по време на концерта шеговито представя останалите от групата като „революционера Рони Ууд, Чарли Че Уотс и компадре Кийт Ричардс“.

„Имаше слънце, луна, звезди и нашата група. Най-накрая видяхме Куба, свирихме там и беше специално. Определено нощ, която ще запомня“, допълва самият Кийт Ричардс.

В комфортните киносалони на кино Cine Grand ще имаш шанса да се почувстваш сякаш наистина присъстваш на концерта на легендарната банда и да чуеш чутовни класики като „Jumpin’ Jack Flash”, “It’s Only Rock ‘n’ Roll”, “Paint It Black”, “Brown Sugar”, “You Can’t Always Get What You Want”, “(I Can’t Get No) Satisfaction” и много, много други.

“Уау, никога, никога не съм си представял, че това ще се случи тук, в Куба, и ще мога да го видя! Искаме още такива концерти, беше фантастично!“, споделя екзалтиран фен, присъствал на шоуто.

А сега и ние ще можем да се насладим на концерта на безсмъртните титани от The Rolling Stones и да видим безкрайното море от хора на огромните екрани само в кино Cine Grand на 23 септември в 20:00.