img

4 април 2018

TEDxVitoshaLive гостува на Park Center

Закопчайте коланите. Навън е щуро!

Някои дни наистина ти се струва, че светът е полудял. Факт обаче е, че въпреки потресаващите политически и социални размествания, скоростта на дигиталния, биомедицински и научен прогрес продължава да расте. Демонстрации на технологична мощ, от които направо ти "пада ченето", се случват всеки ден. И е почти сигурно, че те тепърва ще оказват огромно влияние върху живота ни през следващите години.

Всичко вече е наистина удивително – от шокиращо и разтърсващо, до настръхващо и будещо надежда. Май е време заедно да поемем дълбоко дъх и да се приготвим за забележителната нова епоха, в която политиката, глобализацията, технологиите, бъдещето на работното място и какво изобщо означава да си човек ще бъдат преоткрити, преосмислени, предефинирани, точно пред очите ни. Забравете фалшивите новини – TED е тук, за да ви покаже истинските.

За дебютното си издание през януари 2018 г. TEDxVitosha събра 18 лектора и над 500 души публика, а оценката след това беше зашеметяващо положителна. И понеже не спряхте да ни питате кога пак ще направим събитие, ето го и него – в още по-грабващ формат. TEDxVitoshaLive ще излъчи най-доброто от тазгодишното издание на световната конференция TED, която се провежда във Ванкувър, от 10-14 април. 

Програма за 25 април 2018 г. в Cine Grand в Park Center Sofia

18:00 Коктейл

19:00 Прожекция на най-доброто от TED2018: The Age of Amazement.

Вижте всички лектори тук.

 21:30 Афтърпарти