4 октомври 2018

Лицата на PARK-а

no image to show

Във всяка комуникационна кампания влагаме много устрем и енергия. Влагаме емоцията и любовта на екипа към проекта. Защото твърдо вярваме, че този обект е малкото бижу на София. Затова вероятно няма да се учудите като ви кажем, че в  кампанията „Лицата на Park-a“ вложихме и сърцата си.

И как няма да е толкова емоционално и приятно, като самата идея по тази кампания заживя собствен живот и се превърна в част от екипа на мола.

Няма да ви лъжем и ще си признаем чистосърдечно, че имаше и трудности. Трудности да изберем кого от нашите лица да включим. Защото лицата, които са ни представяли до сега са много – избрани от нас и вс приятни и прекрасни.

Началото

За да стане ясно – нека да започнем отначало! Като всеки добър маркетинг и комуникационен екип, решихме да „яхнем“ тренда и да ползваме реални хора, а не модели да представят нашия бранд – Park Center. И така – започнахме да търсим нашите лица.

Изборът

Критериите за избор на лица на Park-а бяха много. Най-важният – хората да се естествени, позитивни, симпатични. Такива, каквито виждаме ежедневно в мола. Да се чувстват добре в кожата си и да са доволни от живота си. Защото щастието, колкото и да не ви се вярва е въпрос на избор. Както е казал Лев Толстой: „Ако искаш да си щастлив - бъди!“

Не сме изполвали модели, не сме търсили хора, които да приличат на модели – това е важно да го подчертаем. :)

Лицата на Park-a

Не беше никак изненадващо, че всяко телефонно обаждане с покана за участие в сесията завършваше със: „Страхотно! Ще участвам! Кога?“ И тоези реакции не бяха само от страна на хората пред обектива, а и ос страна на екипът зад кадър – стилист, гримьор, фризьор и фотограф.

Работата беше като песен. Понякога весела, динамична, енергична... друг път катто тъжна, но все пак песен J, нали така.

Специални благодарности към всичките ни наематели – обектите в Park Center, които отделиха време, за да  ни съдействат. Вижте тук техните специални оферти.

А резултатите – те сами говорят за себе си.

#ЛицатанаParkA - вижте ги на: