25 юли 2016

City Center Sofia отличен с първа награда за „Инвестиция за устойчиво развитие“

no image to show

City Center Sofia  отличен с първа награда за „Инвестиция за устойчиво развитие“  на „Годишните награди на b2b Media“

Усилията на общо 17 компании и организации се увенчаха с „b2b Оскари“ във второто издание на „Годишните награди на b2b Media“, които представят отличните примери от бизнеса и социално отговорните практики в България.

Официалната церемония по награждаването се състоя на 13 юли в Capital Fort в присъствието на официални лица, медии, представители на българския бизнес и местната власт.Победителят в категория „Инвестиция за устойчиво развитие“ спечели City Center Sofia, последвана от Ей Би Джи Пропърти Груп на второ място.City Center Sofia е най-старият и в същото време най-новият търговски център в София. Десет години след откриването му, той ще заблести отново и ще бъде преименуван.

Новият Park Center е малкото бижу на София. Там чудесно се съчетават лъскавата търговска сграда със свежестта и непринудената атмосфера на парка. Това е новото място за срещи в града, събрало всичко в едно – затова не е чудно, че е предпочитан от модерните жители на София. Със своите престижни марки, високо качество на услугите, забавления – перфектен микс за прекарване на пълноценно време със семейство и приятели.

Цялостното обновяване на сградата е решено в актуални тенденции в бранша. Материалите и системите са с висока енергийна ефективност.

Един от проектите на компанията собственик на мола, Revetas Capital, е да инвестира и в поддръжката и обновяването на парка, който се намира непосредствено до търговския център.

Чрез този конкурс b2b Media си поставя целта да насърчи иновационната и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса.