picture

Стена за катерене - park center

КАТЕГОРИЯ: Спорт и забавление

ТЕЛЕФОН: 0895 700 151

РАБОТНО ВРЕМЕ: 00:00 - 00:00

www.stiskaliti.com

Съоръжението е предназначено за широката аудитория и цели популяризирането на катеренето и алпинизма. Хватките и маршрутите по стената са съобразени с уменията на начинаещите катерачи, но има места, където и напредналите могат да се затруднят. Цялата необходима екипировка и инструктаж се предоставят на място. Катеренето се извършва единствено с помощта на инструктор.

Стената за катерене „Стиска ли ти?” е подходящо място за организиране на рождени дни за деца над 6 години, въпреки че катеренето е позволено и за малчугани над 3-4 години, по преценка на родителите и на инструктора. Заявките за катерене на детски групи се подават на място поне три дни преди празничното събитие. В общата част на етажа, в района на стената, има възможност рожденикът (родителят) да почерпи децата. Подарете на своето дете един незабравим рожден ден, изпълнен с много приключения и смях!
Мултиспорт картите за възрастни и деца са възможност за катерене. 
Стената е копие на естествена скала, намираща се в района на гр. Ловеч, висока е 6,60 метра и по нея са наредени 15 катерачни маршрута с различно ниво на трудност. Общата височина от партера до горния ръб е 20 метра!

Работно време:

СРЯДА,ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - 15:45 - 20:30 ч.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ 12:30 - 19:30 ч.

ПОЧИВНИ ДНИ:

ПОНЕДЕЛНИК,ВТОРНИК

МЕСЕЦ АВГУСТ,КОЛЕДНИ, НОВОГОДИШНИ И ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

 

.