picture

Cine Grand - park center

КАТЕГОРИЯ: Спорт и забавление

ТЕЛЕФОН: + 359 878 73 22 00

РАБОТНО ВРЕМЕ: 12:00 - 23:30

www.cinegrand.bg

ПРОГРАМА

Опитът е това, което получаваш, докато очакваш нещо друго – Анонимен

Опитваме се да предложим на нашите клиенти не само киносалон, а цялостно ГРАНД ПРЕЖИВЯВАНЕ. Нашата мисия е да създадем най-добрата среда за гледане на филми чрез стилен дизайн, най-съвременните технологии, най-доброто оборудване, широка гама храни и напитки, безупречно обслужване на клиентите, внимание към детайлите.

ТЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН

Генезисът на марката Grand Cinemas покълва от Гранд Дизайна на киносалоните. В съответствие с философията на марката всеки Grand Cinema салон е с уникален дизайн, имайки предвид местните демографски особености и нуждите на потребителите. Известни международни и местни архитекти и инженери, взeмайки под внимание изследвания на местния пазар, гарантират "WOW" факторa за всеки от нашите проекти.

ЗВУК И КАРТИНА

В стремежа си за предоставяне на незабравимо преживяване от гледането на филм, ние от Cine Grand използваме най-високи стандарти при представяне на филмите. С най-добрите системи за озвучаване и дигитална прожекция осигуряваме на публиката представянето, предвидено от създателите на филма.

КАФЕ И БАР

Ние от Cine Grand вярваме, че само пуканки не са достатъчни за клиентите. Ние обичаме да ги глезим с богат избор от храни и напитки, за да задоволим всеки вкус. Наше непрекъснато усилие е да предоставим едни от най-добрите храни и напитки, щом става дума за качество и богат избор на храни, напитки и услуги. Вашето Гранд Преживяване няма да е пълно ако не сте опитали хапка от храната или глътка от напитките, предоставяни в нашите кина.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

В основите на нашата марка е философията да поставяме клиента на първо място във всичко, което правим. От дизайна до сигурността, от почисването до храните и напитките, от класациите до поддръжката, изискванията и удобството на клиента винаги е на първо място при вземането на всички решения. Ние дължим успеха си на нашите уважаеми клиенти, като непрекъснато се стремемим да вземем под внимание тяхното мнение и да им предложим възможно най-доброто през минутите, които те ще споделят с нас.

ГРАНД ОБЩНОСТ

Гледането на филми винаги е била семейна или социална дейност и чудесно време за комуникация. Ние разбираме това и по тази причина сме създали една общност от любители на филми, една забавна и грижовна среда, която прави времето, прекарано пред екрана удоволствие, а и след това. Ние вярваме, че споделянето на филмовия момент, мненията и преживяванията спомагат за чувството за принадлежност към тази филмова общност.

GB 24

Ние от Cine Grand сме завладяни от грижата за клиента. Стандартно за нас е да отговаряме до 24 работни часа на всякакви оплаквания или предложения. Oкуражаваме нашите клиенти да споделят опита си от наши продукти или услуги, което ни помага непрекъснато да ги подобряваме.