picture

BMS - park center

КАТЕГОРИЯ: Храна и напитки

ТЕЛЕФОН: +359 882 555 684

РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:00 - 22:00

www.bmsfood.bg

„BMS – Българска кухня“ е най-голямата верига у нас, която предлага готвени специалитети от традиционната българска кухня. Ние сме сред първите в страната, насочили усилията и дейността си към здравословното хранене. С повече от 150 служители в 16 заведения, разположени в големите градове на България, ние ежедневно се грижим до всеки един наш клиент да достигат вкусни, свежи, прясно приготвени супи, салати, месни и безмесни специалитети, гарнитури, сосове и десерти.

Поддържаме висок стандарт на качество и обслужване.

При нас винаги ще бъдете обслужени вежливо. С позитивното си и приветливо отношение, нашите момичета и момчета ще ви накарат да се почувствате уютно и приятно. Работим с екип от професионалисти, които спазват единен стандарт на обслужване и работа на касата и в кухнята. Добре обученият ни персонал ще ви консултира, насочи и посъветва винаги с усмивка.

Поддържаме уникалност в приготвянето на ястията.

Това, с което се отличаваме, са нашите ПРЯСНО ПРИГОТВЕНИ ЯСТИЯ. Ние не ползваме консерванти, оцветители или подобрители. Приготвяме всичко на момента и на място, без предварителни заготовки. Неповотримият вкус на ястията постигаме като запазваме продукта, без да го замразяваме. Работим с най-новите технологии. Готвим в конвектомати, с помощта на които храната се задушава, запазва вкусовите си качества, полезните свойства и съставки. Към всяко ястие задължително добавяме щипка любов и много внимание.

Ползваме най-добрите продукти.

Всичко приготвяме с продукти от най-високо качество на най-добра цена, от най-добрите производители и от утвърдени търговски марки. Зад нас стои богат и внимателно подбран асортимент. В големия избор от ястия и напитки, поставяме в центъра на вниманието вкусните и висококачествени родни продукти.

Спазваме висок контрол при приготвянето на храните.

Безопасността на храните е от изключителна важност за нас. Осигуряваме я с въвеждането на ефективни НАССР системи в цялата верига. Контролът по спазването на тази система в нашите заведения се осъществява чрез множество оперативни проверки и регулярни одити от сертифицирани одитори.

В „БМС– Българска кухня“винаги ще намерите салати от свежи зеленчуци, прясно приготвени ястия, прясно изпечени хлебчета и десерти, които ще поглезят небцето ви. Богатият избор и изключителните вкусови качества на нашите ястия несъмнено привличат и очароват. На пазара сме вече ..... години с над 150 000 клиенти месечно. Благодарим ви, че избрахте нас!