15 ноември 2018

Надя, маркетинг мениджър

no image to show

Изразът "хубавото Наде", макар и да не е измислен за нея - напълно й пасва. Надя е от тези момичета, които влизайки в стаята я карат да грее.

Наскоро омъжена,  младата госпожа Надежда Риахи се концентрира върху семейството си. За малко се оттегля от бизнеса, но това не означава, че не работи. Напротив, Винаги има план и проекти за осъществяване!

Тя от тези момичета, които са красиви и елегантни, но в същото време не се страхува и да си изцапа ръцете. Трябва само да я видите по време на кампании, които организира. Тя далеч не е само мозъкът зад активностите, но смело попълва празните места, ако се наложи - изявява се като фотограф; коригира костюми, запретва ръкави и носи кашони, маси, столове – каквото се налага. Дори влиза в ролята на аниматор и забавлява децата.

Няма нещо, което не й се отдава. И не, не ни е платила за този текст :)

Ето как нашата стилистка Мира, видя Надето:

Тениска от Scandal; очила от Opticlasa; пола: Reserved; пуловер: Kenvelo; чорапи: Contrabanda; чанта: Reserved; боти от CCC

 

Надя и Димана: Надя е с обици Oliver Weber, гривна Rosset, рокля Sexy Woman, ботуши Hush Puppies; Димана е с рокля Scandal, бижута Oliver Weber, ботуши Reserved

Екип зад кадър:

Стил: Станимира Стефанова

Грим: Кръстьо Папазов

Коса: Мария Софрониева

Фотограф: Калина Арсова

Арт директор: Ралица Русева