Мода


Мода / 17 ноември, 2017

Славина Аргирова: Ще стана неврохирург!

Слави, както я наричат е на 16, има сестра близначка, но в нашия проект „Имаш чар“ се изяви соло.

Тя е от онези момичета, които не се срещат често – умна е, симпатична и много зряла за възрастта си. Целият екип на Park Center много я хареса и пълната промяна беше повече преобличане, защото Славина Аргирова е истинска красавица – като всичките ни участници в кампанията всъщност :)

Ето какво ни разказа бъдещата лекарка:

image
image

Имаш сестра близначка – и май за вас дете не важи правилото на близнаците, че винаги са заедно. В кампанията ни, например, участва само ти, защо?

Напротив, важи това правило! Само че, когато когато разбрах за кампанията, тя беше на спортен лагер и забравих да и кажа, но иначе ние сме постоянно заедно.

Сигурно често ви задават този въпрос, но какво е да имаш близнак? Имате ли особена връзка? Четете ли си мислите? :)

Да имаш близначка е страхотно! Никога не ти е скучно, защото винаги си с някого и винаги има кой да те забавлява или дразни. Марта е човекът, който винаги ме подкрепя и помага. Чувството да знаеш, че винаги имаш някого, който няма да те предаде и винаги ще е зад теб е УНИКАЛНО! Да, с нея имаме специална връзка, но още не сме я развили до четене на мисли.. Надявам се в близкото бъдеще и това да стане! :)

Славина е облечена в RESERVED

Досадно ли ти е да ти задават въпроси за близнаци?

Не, не ми пречи да отговарям на такива въпроси. Забавно е.

В мотивацията си за участие пишеш, че обикновено ти си човекът зад обектива – това ли е твоят страст?

Да снимам наистина е моя страст. Обичам да го правя и гледам като имам свободно време да го оползотворя със снимане.

Кого снимаш обикновено – сестра ти Марта?  

Марта много рядко ме моли да я снимам, по-често се случва да ме молят приятелки. Ако снимам Марта, то това става като сме заедно някъде и я снимам без да питам. Досега само веднъж сме излизали двете за фотосесия.

image
image
image

Играеш тенис, това означава ли, че не си отборен играч и предпочиташ индивидуалните изяви?  

О, не. Аз мога да се справям както с индивидуални, така и с групови задачи. Играя тенис, защото много харесвам този спорт и той развива всички мускули, а и винаги бих предпочела да играя двойки пред сингъл. 

Какво учиш сега, какво искаш да учиш?

В момента съм ученичка и уча в 91 НЕГ  „проф. Константин Гълъбов “, но за в бъдеще искам да уча медицина било то в България или Германия.

Какъв лекар ще бъдеш?

Искам да бъда неврохирург. Възхищавам се на всички лекари, защото тези хора отдават една голяма част от живота си на професията и спасяват толкова много хора. Това е уникално. Да, професията, която съм си избрала не е особено „женска“ и крие много рискове, но ако човек обича, харесва и е отдаден на това, което прави, няма да има проблеми или поне те ще са възможно най-малко.

Виолета Цонкова

Славина е облечена в RESERVED

Стил: Станимира Стефанова

Грим: Кръстьо Папазов

Коса: Мария Софрониева

Снимки: Лилия Йотова