Мода


Мода / 13 ноември, 2017

Ася Сабрутева: Искам да работя с артисти като Deadmau5

Ася Сабрутева е една от нашите финалистки в играта „Имаш чар“. Тя е от Кърджали, на 18 г. е и мислите й често са на английски, защото мечтае да работи в шоуизнеса отвъд Океана. Не си мислете, че тя е поредната кандидат-старлетка, която иска за завладее LA! Не! Тя изобщо не се вижда като поредната звезда на червения килим, макар че какво може да я спре?

Не, тя вижда себе си в ролята на бизнес мениджър на световноизвестни артисти, защото е разбрала, че славата и парите не са за слабаци. Дали са за нея – времето ще покаже, а ние от Park Center й го пожелаваме от сърце!

image
image


Ето какво ни разказа Ася за себе си:

Как накратко би се описала?

3 думи – дръзка, саркастична и кретен.

Кои са най-близките ти хора и как те подкрепят? А ти тях?

Майка ми и най-добрата ми приятелка са моите най-близки. Мама показва подкрепа като е сантиментална, а с приятелката ми се смеем една на друга.

Какво ти се е искало да направиш винаги, но по някаква причина не ти достига смелост?

Винаги ми се е искало да пътувам, но не са ми достигали финанси. Надявам се това да се промени.

image

Ася е облечена с:

риза, гащеризон, яке и кецове от Reserved;

очила от Opticlasa.

Стил: Станимира Стефанова

Грим: Кръстьо Папазов

Коса: Мария Софрониева

Снимки: Лилия Йотова

Тази година ли завършваш училище? Какво следва за теб после?

Да, завършвам през май-юни 2018. Следва повече домакинстване, плащане на сметки и опит да бъда напълно функциониращ възрастен.

Представяш ли си как искаш да станеш „като пораснеш“ :)

Искам да се преместя в Калифорния, да изучавам „Развлекателен бизнес“ и евентуално да работя като Artist Manager в edm индустрията. Искам да работя с артисти като тези от mau5trap. Искам да работя в "Three Six Zero", но най-вероятно ще свърша като Макс в "Без пукната пара".

По време на промяната ми направи впечатление, че се придържаш към тъмните тонове – това ли е твоята палитра? Защото правиш впечатление на позитивно момиче и се те представям в светли и бонбонени тонове.

Черно, розово, сиво, бяло и може би червено са цветовете, които обикновено нося. Тюркоазеното е един от любимите ми цветове, но не го нося много.

Всъщност вие видяхте само една част от мен, но ако можехме да прекараме повече време заедно, ще осъзнаете, че ще ми трябват по-тъмни нюанси на черно, за да изразя цинизма си и черното ми чувство за хумор, които се опитвам да намаля в това интервю.

Какво ти помага да намериш мотивация, когато нещата не се развиват, както ти ги планираш?

Не съм сигурна, обикновено съм изпълнена с идеи и упорита като магаре. Продължавам да се опитвам, докато нещата не се случат (или идеите ми секнат).

Разкажи ми за хобитата си, за какво мечтаеш, когато си сама.

Много мечтая, едно от нещата, за които мечтая, е да имам кръг от приятели като любимия ми изпълнител Deadmau5 и да работя с хора като него.

Какво другите не знаят за теб, а винаги ти се е искало да научат?

Мисля, че е по-лесно да споменем какво знаят хората за мен. Това, което искам да знаят, е колко много не ми пука за техните мнения и драма.

Виолета Цонкова