20 май 2019

Най-добрите татковци ще забавляват децата на 1 юни

no image to show

Водещ на празника в Park Center е Симеон Колев,а Орлин Павлов е специален гост

Винаги може да купите подарък на детето си, но празниците са нещото, което те запомнят завинаги. Празници, в които има много усмивки, забавления и подаръци. Точно такава веселба са подготвили в Park Center за 1 юни.

Организаторите казват, че празникът ще е от деца за деца – тъй като това са основните участници в програмата.

Събитието започва точно в 11:00 часа на партера в централното фоайе на Park Center. Водещ на събитието тази година ще е Симеон Колев, който ще раздава много подаръци осигурени от наемателите в мола. А гост-изпълнител пък ще е Орлин Павлов, който ще зарадва малки и големи.

Ето и програмата:

•   Малките гимнастички от клуб „София Спорт“ ще представят своето великолепни съчетания в костюми на миньони, мишлета, зайчета, патета и др. Домакините поднасят своите специални благодарности на Българска федерация по художествена гимнастика за съдействието.

•   Народни хора ще представят талантливите деца от детски ансамбъл за народни танци „В Шоплука“;

•    А талантливите деца от танцова школа „Естрея“ са подготвили страхотна програма. Децата от „Естрея“ ще танцуват за пореден път в мола – всеки път посетителите са възхитени от изпълненията им и не е никак изненадващо, че се поканени отново.

От 13:00 да 15:00 часа на ет. 3, където се намират стоматологичната клиника The Smile Company, клиниката за естетична дерматология Dermal & Lase Center, новият фитнес на мола Next Level - всяко дете ще получи за рисунка на лице, осигурено от Capella Play – детският център е на същия етаж.

Специално за посетителите в този празничен ден, управата на Park Center ще вдигне бариерите и паркингът ще  е безплатен.