21 октомври 2018

Легендарният Андре Рийо с уникален концерт в комфорта на киносалоните на Park Center

no image to show

Приготвили сме специална изненада за всички любители на класическата музика. На 26 октомври, в неповторимия комфорт на кино Cine Grand Park Center, ще може да се насладите на приказния концерт на легендарния цигулар Андре Рийо!

Ето какво казва самият Андре за него: "Amore – Моят трибют към любовта" е трибют към моята любов към музиката и моите семейства: съпругата и децата ми, и моят оркестър „Йоханес Щраус“, с който изнасям концерти повече от 30 години. Концертът, естествено следва издаването на новия ми албум „Amore”, който включва класически интерпретации на едни от най-популярните любовни песни.

Андрè Лео̀н Марѝ Никола̀ Рийо е холандски цигулар и диригент от валонски произход. Считан е за възродител на валсовата музика по света. Според мнозина той издига класическата музика, като ръководител и диригент на своя оркестър „Йоханес Щраус“, до постиженията на най-големите поп и рок състави в индустрията.

"Amore – Моят трибют към любовта" е един незабравим концерт, заснет в родния град на Андре – Маастрихт, Холандия, където всяка гледка е произведение на изкуството. На фона на най-красивия декор, средновековният градски площад, почитатели от всички краища на света се наслаждават на виртуозните изпълнения на Андре и неговият 60-членен оркестър. Концертите са изпълнени с хумор, забавление и емоции за всички възрасти.

Не пропускайте да станете част от магията на музиката. Ще видите и чуете  интерпретациите на Андре и неговия оркестър по незабравими композиции на Верди, Пучини, Вебер и Щраус и още много популярни хитове и мелодии от филми. Истинска наслада за сетивата! Очакваме ви в Cine Grand Park Center.