25 юли 2018

„Неделя“ отвори врати в Park Center

no image to show

Със сигурност вече сте видeли сладкарница „Неделя“ на ет. 2 в Park Center.

Тази година „Неделя“ навършва 25 години. Началото е като на шега. На 1 април 1993 г. Радослава и Георги Минчеви отварят малка сладкарничка в София. Първоначално там работят трима души, а семейство Минчеви сами произвеждат тортите и посрещат първите си клиенти.

Днес сладкарници „Неделя“ имат 43 сладкарници. 33 в България, (23 от които в София) и още 10 в Букурещ, Румъния.

Собствениците вярват, че висококачествените продукти, ръчната изработка и разбира се – проследяването на желанията на клиентите. Не случайно тортите „Неделя“ са част от празниците като рождени дни и други големи поводи, но присъстват редовно и в ежедневието, за да напомнят на хора да празнуват малките моменти на щастие всеки ден.

А вкусът – о, той не се забравя! Сладкарници „Неделя“  са част от всеки празник, че и делник – празничното настроение винаги може да бъде  отговарят на актуалните вкусове, но, разбира се – запазват добре наложените  във времето и превърнали са в емблематични за марката торти. Такъв пример е Natural серията, в която има както по-леки вкусове (Меден йогурт, Лека с кайсии), така и предложение за вегетарианци – Шоколадова с мед.