22 декември 2017

Звездите от X Factor – Мирослава Тодорова и 4Magic в Park Center

no image to show

На 22.12 Park Center ще Ви покаже звездите от този сезон на популярното музикално предаване X Factor!

Елате на 22.12 от 18:30 часа на ет. 1 (ниво над партера) и вижте изящната и нежна Мирослава Тодорова и шеметните момичета от 4Magic!Входът е свободен!

За себе си Мирослава разказва: "След училище нямам търпение да отида в Капана. Любимото ми място за всичко...за писане, за четене, за запознанства, за усмивки, безгрижни моменти и себеобичане.“, разказва момичето, което смята, че любимият стил на човек е този, който му позволява да бъде себе си. "За мен това е джазът.“, категорична е тя. "Искам с музиката си да накарам хората да се чувстват разбрани, защото аз не можах да бъда. Искам да вдъхновява!“, споделя Мирослава своята най-голяма мечта.

Елия Тодорова, Никол Канева, Валентина Никова и Елеонора Иванова са 4Magic.

Eто как квартетът вижда света и предаването X Factor: „Тази сцена ще ми даде възможност да работя със страхотни професионалисти. Смятам, че след предаването ще ми бъде по-лесно да вървя напред и нагоре.“, споделя Валентина, която вярва, че опитът си струва жертването на свободното време на тинейджър.

Музиката е път към по-добрия живот, затова и тя е основен стремеж за Елия: „Моята най-голяма мечта е да виждам всеки един човек, застанал пред мен, усмихнат. Мечтая да радвам хората и да бъда добра, а музиката да бъде моето послание“.

Тенис, танци и плуване са само част от заниманията на Никол, която обича спорта наред с музиката и сценичните изяви на 4Magic.

„Най-голямата ми мечта е да спечелим, защото искам да пея и да радвам публиката, като се забавлявам на сцената. Мечтая също да имам хитове, които да оглавяват музикалните класации не само в България, но и в чужбина.“, добавя Елеонора, която е голям почитател на корейската поп музика и дори изучава този език.