Лайфстайл


Лайфстайл / 07 юни, 2017

НОВА КОЛЕКЦИЯ – THE ART COMPANY в BeRa Fashion

Дългоочакваното време за удоволствия отдавна дойде – в BeRa Fashion

Отворете широко прозореца и посрещнете слънчевото време. Това е времето, което очаквахме – излезте и се насладете!

Време е за оптимизъм и развлечение. Това настроение е в сърцето на новата The ART колекция, представена в много принтове и цветове. По този повод, The ART Company си сътрудничи с испанската илюстраторка и страхотен художник Moniquilla, която пресъздава перфектно същността на бранда. През нейното творчество са създадени изключителни модели, които да ни отведат към тези магични моменти и преживявания като романтичен залез, уикенди с приятели или многолюден музикален фестивал с музика и настроение.

image
image

Пролетно–лятната колекция е вдъхновена от младежкия дух и изкуството, както и от желанието да бъдем различни, уникални. Спортните модели ще се слеят с нови casual модели, удобството е в синхрон с елегантността и практичността. Тенденцията за комфортни обувки е съществена през този сезон, което води до представянето на повече модели с нов дизайн, олекотени подметки, широки връзки и велкро, комбинирани с ластик като елемент. Използват се подобрени материали и техники в подметката и стелката, които олекотяват и отнемат от напрежението на крака.

Много от елементите при създаването на обувките The ART се изработват ръчно. Принтовете по кожите се рисуват със специална техника. Комбинират се различни видове кожа и обработка.  Цветовете са това, което дава живот. Цветовете изразяват настроението на бранда.

Всичко това прави новата пролетно – лятна колекция на The ART Company уникална. Чрез нея всеки може да изрази своята индивидуалност.

 

image
image
image
image
image
image