img

20 април 2017

Инна Бояджиева се присъедини към Ceres Management Services

Като мениджър „Лизинг и отношения с наемателите“, Бояджиева е отговорна за целия процес на отдаване на площи в Park Center Sofia.

Инна Бояджиева управлява цялостния процес по отдаване под наем на търговски площи в Park Center. Нейните основни отговорности включват разработване на лизинг стратегия; оптимизация микса от наематели и анализ на наемните нива; комуникация с потенциални наематели; преговори и изпълнение на нови договори за наем, предоговаряне и премествания. Тя  ще осигурява постоянна подкрепа на настоящите наематели на оперативно ниво (като изпълнение на различни механизми за увеличаване на оборотите на наемателите). Eжемесечно Инна ще следи резултатите от оборотите и ще изготвя анализи.

Преди присъединяването си към Ceres, Инна има 10-годишен опит в сектора с отдаване на търговски площи под наем. Тя e работила 5 години в GTC (Globe Trade Center С.А.), където се e занимавала с отдаване под наем, маркетинг и корпоративни отношения на Mall Galleria Burgas и Mall Galleria Stara Zagora.

Професионалният й опит до момента включва инвестиционни консултации и капиталови пазари във Forton International (стратегически партньор на Cushman & Wakefield), като е участвала в мащабни проекти с УниКредит Булбанк, Техномаркет България, Paradise Center, Mall Varna, Юробанк И Еф Джи, и бивша телекомуникационна компания .

Инна притежава бакалавърска степен по „Европеистика“ от Софийския университет и магистърска степен по „Публични финанси“ от Университета за национално и световно стопанство, София.

За Park Center: Проектът отвори врати през май 2006 г. Още от откриването си, City Center Sofia (както се нарича  търговския център до август 2016 г.) се превърна в предпочитана дестинация за модерните и динамични хора в София. Намира се на кръстовището на бул. Арсеналски и бул. Черни връх и е в сърцето на София.

Повече за търговския център можете да откриете тук: - http://www.parkcenter.bg/about?lang=2

За Ceres: Ceres Management Services е напълно интегрирана компания за управление на недвижими имоти с офиси в България, Полша и Румъния. От 2014  г. Ceres изпълнява управление на собствеността, строителството и различни проекти в седем държави от Централна и Източна Европа, които имат портфолио от сгради с над 370 000 кв. м. площ.

Повече за Ceres можете да намерите тук:  - http://cerescee.com/about#