Лайфстайл


Лайфстайл / 15 март, 2017

Стани модел и представи новите тенденции на пролетното ревю на Park Center Sofia

Всеки е красив по своему и колкото по-рано осъзнае това – толкова по-добре.

Ние, в Park Center, вярваме, че мерките не са от значение, когато изразяваш себе си със стил и вкус. Точно затова търсим най-лъчезарните и симпатични хора в София, които ще се престрашат и ще се включат в нашата кампания: „Пролетта те предизвиква“

На 8 април, ще представим най-интересните акценти от пролетните колекции на селекцията модни марки в Park Center. В ревюто ни ще участват Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Гергана Николаева, Радина Думанян, Лео, Играта, финалистите от кампанията „Твоят нов имидж“ и детска балетната школа „Маша Илиева“.

Включи се и ти!

Винаги си мечтала да крачиш по модните подиуми, и гордо да представяш най-елегантните колекции, но липсата на заветните 60-90-60 те спира. Идеално! Защото красотата не се крие единствено в обиколките. Красотата е много повече от това – чар, елегантност; начинът, по който отмяташ коса; усмивката ти; любовта към самата теб, към приятелите; страстта към модата; постъпките ти и изобщо всичко онова, което те прави уникална!

Как да кандидатстваш

Единственото ни условие е да имаш пълнолетие към 8.04.2017 г. Ако е така – очакваме да попълниш формата ни за кандидатстване тук.

Наградата

Ще изберем едно момче и едно момиче, които ще се дефилират заедно със звездите. Стайлингът, прическата, гремът и снимките се подразбират.

 Условията на играта – прочетете тук.