Лайфстайл


Лайфстайл / 06 февруари, 2017

Аида Буручян: „Няма невъзможни неща, щом и други хора са успели и то при по-сложни обстоятелства“

Името й е Аида, звучи романтично и приказно, също като познатата опера на Верди. Тя обаче предпочита да запази романтиката за личното си пространство и да се фокусира над фактите и действителността. Безспорно тези й качества ще да й от полза в бъдещата й професия на журналист. Също като много млади хора, които започват да учат журналистика – нейна заветна мечта са прословутите “3F”fun, fame and fortune.

Представям ви Аида Буручян – една от нашите красиви участнички в кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“, която се провежда съвместно с магазин Scandal.

image
image

Как реши да се включиш в кампанията ни?

Включих се, защото обичам да експериментирам с външния ми вид и това беше още една подобна възможност за мен.

С какво се занимаваш?

Уча „Журналистика“ в "Нов български университет", първи курс съм.  Също така работя по стажантска програма в chitatel.net

Каква мечтаеше да станеш, когато беше малка? Колко от мечтите ти се сбъднаха и продължаваш ли да искаш същите неща?

Мечтаех да уча журналистика. Искам да се занимавам с разследваща журналистика, мечтая тази професия да ме отведе до всяко кътче на света.

Как се бориш със страховете си? Имаш ли си любими техники за самомотивация?

Всъщност... единственият ми страх е от високо. Въпреки това обаче, мечтата ми е да скоча с бънджи, защото съм влюбена в адреналина. Донякъде преодолях този страх.

А моите техники за мотивация са точно едно изречение „Няма невъзможни неща, щом и други хора са успели и то при по-сложни обстоятелства“. Другото, което ме мотивира са хората около мен. Правя всичко възможно да съм обградена от хора, които ме оценяват, и в работата, и в учението, но и в същото време приемам критика, защото смятам, че в доста случаи тя ни усъвършенства като хора.

Кой е най-важният момент в живота ти?

Най-важният момент беше моят първи учебен ден в университета. Бях много развълнувана, защото чаках с нетърпение този ден. Сбъдна се мечтата ми!

image
image

Кой е най-важният човек за теб?

Най-важните хора са моите родители и моята сестра. Те винаги ме подкрепят, дори и когато не са съгласни с решенията, които вземам.

Какво не знаят другите за теб?

Много неща не знаят околните за мен, тъй като не обичам да споделям твъъърде лични неща.