Мода


Мода / 01 февруари, 2017

Absolut Joy & Sexy Woman колекция пролет-лято 2017

Блясък, ресни, кръпки... бунтарско, младежко, очарователно и много удобно – това е темата, зададена от италианската ферма за облека Absolut Joy (мъжки дрехии дамската й линия Sexy Woman.

Блясъкът, който беше модерен през 80-те години, се завръща за пореден сезон. Пайетите и металът присъстват изцяло в концепцията за визия и днес.

Роклите отново са къси, повечето са с асиметрични кройки, декорирани с нежна дантела.

Разкроените ризи не са новост за колекциите, но навлизат дръзко и в мъжката визия.

image
image
image

Открити рамене, къси панталони с капси и синджири са хит през този сезон.

Милитъри вълната отново е силно застъпена и в тази колекция.

Разбира се, Sexy Woman ни предлага красиви бродерии и едри цветя, положени върху якета, панталони и поли.

Феновете на розовото, което не отдавна отново беше изключително модерно, могат да са спокойни, защото то ще е актуално отново на модната сцена. И то в цялата гама от бледо бебешко розово до наситена и ярка фуксия.

Другата, изключително актуална вълна са прозрачните материи, които присъстват в горните облекла на колекцията на Sexy Woman и Absolut Joy.

image
image
image

Интересни промени се наблюдават и при дънките, които да разделени на няколко стила. Изключително изчистените и тесни модели, които подхождат на всички и задължително трябва да присъстват в гардероба на всеки. Новите тенденции излъчват на преден план флоралните апликации. Моделите, които се опитват да се наложат от няколко сезона: дънки топ чарлстон;  висока талия с дължина до глезените и вариант 7/8. Не на последно място са дънките, които се си цяло изкуство – нарисуваните на ръка модели. С ръчно поставени камъни и бродерии. При тези модели буквално няма повторения. Дори и да са декорирани с еднакви материали, изработените на ръка екземпляри не си приличат на 100% едни с други, понеже са създадени от художници и декоратори. Това със сигурност ще бъде оценено от клиентите, които обичат да се неповторими.

При мъжките облекла отново тенденциите са широките ризи с подчертани раменни пропорции.

image
image
image

Сака в карирани десени и пуловери в ярки цветове са само едни от малките акценти в колекцията. Скъсяването на панталоните отново е тенденция, която няма да се избягва и през лятото на 2017-а. С подгъви се покачва края на панталона, за да се открие глезенът.  Изключително модерни са тесните карирани панталони, декорирани с ципове.

Кожените якета са изчистени, съчетани с по-смели тениски в ярки цветове или капси.

image
image
image

Пълната колекция на Absolut Joy виже тук.

Пълната колекция на Sexy Woman вижте тук.