Лайфстайл


Лайфстайл / 01 февруари, 2017

Любен Николов: „Чувствам се добре, когато приятелите ми са добре”

Преди около 20 години Любен Николов открива първия си салон „Luksor club fashion salons”. Следва поредица от признания и успехи. Сред клиентите му са редица известни личности, политици, бизнесмени и дипломати.

На думи всичко е много лесно и приятно, но зад красивата и уютна атмосфера на Luksor club fashion salon стои упорита работа, непрестанно следене на най-новите тенденции в прическите и поддържането на косите; козметичните и релаксиращи процедури.

Любен и екипът му показват работата си пред публика. Те се първи избор на модни марки като Triumph, Escada, Princess, Romantika, Virginia Atelier и други. Но заедно с това, всяка година организират и авторски ревюта-спектакли Haute Couture, като представят различни теми.

Ето и блиц интервю с Любен докато фризираше нашите красиви участнички:

 
image
image

Какво искаш хората за знаят за теб?

Аз съм човек, който обича да се развива в личен и професионален план. Обичам да правя хората щастливи и обожавам да пътувам!

Занимаваш се с професията си от 20 години.  Защо я обичаш?

Това е професията, която винаги ме е вдъхновявала, карала ме е да се развивам и да създавам изкуство чрез косата. Затова и всяка година правя ревюта Haute Couture на различни теми.

Какво те радва най-много в професионален план?

Най-много ме радва любовта, която получавам от хората – от клиентите, колегите, партньорите. Усещам я всеки ден! Това е вдъхновяващо и зареждащо.

А в личен?

В личен план най-голяма радост ми носят приятелите, които ми вдъхват сила и увереност във всяка една ситуация!

Участваш в кампанията за промяна на хора на Park Center Sofia, какво се случи с теб през последната година и това промени ли те по някакъв начин?

За мен е голямо удоволствие да участвам в тази кампания. В личен план 2016 година беше доста нетипична – година изпълнена с много нови предизвикателства и срещи. Надявам се 2017-а  да бъде година на здраве, любов и успехи както за мен, така и за моите приятели, защото аз се чувствам добре, само когато и те са добре!

сн. Лилия Йотова