Мода


Мода / 18 януари, 2017

Анастасия Беневрешка: „Щастлива съм, че имам работа, която ми носи удоволствие“

Анастасия е един от най-добрите гримьори у нас! Екипът на магазин Scandal не случайно я покани именно тя да се заеме със симпатичните ни участници в кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“.

Тя е от тези хора, които следват сърцето си. Макар, че получава диплома по управление във Великобритания, Анастасия попада в Dior.

Ето какво разказва тя за себе си:

Моля представи се на кратко кое е най-интересното нещо, което искаш хората за знаят за теб?

Завършила съм „Международен бизнес мениджмънт“ в Лондон, където живях близо 10 години. Именно в Лондон започнах и да работя като гримьор. Обучавала съм се и съм работила за едни от най-известните марки на пазара. Първите ми стъпки бяха в Dior.

Dior са известни с високите си стандарти – как попадна там? Вероятно си била много добра!

Колкото и нескромно да звучи – добра бях и станах още по-добра. Dior e голяма школа и там научих не само повече за грима, но и за козметичната индустрия като цяло. В портфолиото си имам и работа за много други световноизвестни марки като Chanel, Yves Saint Laurent, Sisley и много други. Индустрията ми е много интересна, а когато обичаш това, което правиш и си отворен да се учиш може да постигнеш много неща.

Значи се отказа от кариера в бизнес мениджмънта, за да се занимаваш със своята страст – гримирането?

Всъщност бях съм не само гримьор, но и мениджър на отдел „Обслужване на клиенти“. Образованието ми ми помогна много, за да се развивам. Все пак обаче, реших да се върна към гримирането. То ми е страст. Харесва ми да допринасям за положителните емоции на хората. Харесва ми да виждам жените с подобрено самочувствие и да им помагам да избират най-подходящата козметика за тях самите.

Какво те радва най-много в професионален план?

Възможността да съм част само от щастливи събития, усмивките на моите клиентки, те всички са доволни! :)

А в личен?

Моят 2-годишен син и времето, прекарано със семейството ми.

Участваш в кампанията за промяна на хора на Park Center Sofia, какво се случи с теб през последната година и това промени ли те по някакъв начин?

Преди около година започнах работа в салон Луксор и така започна кариерата ми в България. До тогава работих в Лондон.
Тук се запознах с много нови хора, работих по страхотни проекти, развивам профила си в Instagram. Общо взето, станах по-заета, но и по-организирана, чувствам се щастлива, че имам работа, която ми носи удоволствие.

image
image

Добре, а сега ми кажи, какво не искаш хората да знаят за теб?

И аз понякога не мога да си сложа очната линия перфектно. :)