Лайфстайл


Лайфстайл / 05 януари, 2017

Виктория Маврова: „Благодарна съм за истинските приятелства и споделената любов“

Виктория Маврова е следващата променена госпожица в нашата кампания „Твоят нов имидж те очаква в Park Center“, която се проведе съвместно с магазин Scandal. Виктория е студентка в Нов Български Университет и обожава графичния дизайн. Освен това обаче тя е и изключително позитивна и от нея лъха аромат на любов и канела :)

Имаш блог, как избираш постовете?

Откакто създадох моето кокетно местенце в интернет пространството (www.inspocorner.wordpress.com), ежедневието ми стана много по-шарено и динамично. Запознах се със страхотни хора, които не спират да ме вдъхновяват и подкрепят! Всеки един пост е тематичен, изключително важен за мен и се стремя изцяло да завладея читателите, като се опитвам освен да представям олекла, да разказвам за интересни места и събития, на които съм присъствала, за моите хобита и да давам lifestyle съвети.

image
image

Споделяш, че си домошарка. Какво обичаш да правиш у дома? Сама ли стоиш обикновено? Кой ти прави компания?

Да, истината е, че обичам топлината и уюта. Както домът ми в родния Бургас, така и квартирата ми в столицата, са превърнати в прекрасни местенца, които ухаят на канела и любов!

Всеки месец, с нетърпение очакам да се прибера в родния ми град, да прегърна семейството ми и да получа дозата любов от моя най-верен приятел – кученцето ми Ромео (басет), което не спира да ме дарява с радост и прекрасни моменти. Това е моят дом – чувството за топлина и сигурност.

Как реши да се включиш в кампанията ни?

Истината е, че след като създадох блога си, станах много по-широкоскроена и отворена към такъв тип събития, свързани с промяна на цялостната визия. Когато разбрах имено за вашата кампания, не се поколебах и веднага попълних формуляр за участие. Стилът ми е предимно спортно-елегантен и много исках да се разнообразя с по-актрактивна, модерна, парти визия. Благодаря ви за възможността, която ми дадохте! Всяко момиче мечтае за такива специални моменти в живота си. Да се чувства като принцеса в ръцете на най-добрите фризьори, гримьори и стилисти.

С какво се занимаваш?

В момента съм втора година студентка в Нов Български Университет, Графичен дизайн. От 15-16-годишна исках да се занимавам с точно тази професия и съм изключително щастлива, че смело последвах целите си и съм на път изцяло да ги сбъдна. Освен дизайн, силно ме влекат модата, фотографията и музиката. Това са нещата, без които ежедневието ми няма да е същото!

Каква мечтаеше да станеш, когато беше малка? Колко от мечтите ти се сбъднаха и продължаваш ли да искаш същите неща?

Когато бях малка силно мечтаех да стана певица или водеща. Всичко ме влечеше към сцената, но като при всяко малко дете, срамът ми попречи. Хаха, никога няма да забравя как от първи до седми клас, всяка година подготвях забавна празнична програма с викторини и награди и на Бъдни вечер я изнасях пред роднините си. Оттогава имам амбицията да съм дейна в организациите, да взимам всичко в мои ръце и да давам най-доброто от себе си. Последните години „сцената“ ми за изява се промени. Много съм щастлива, че се престраших и блогът ми се превърна в така желаното поле за изява, стана мое любимо хоби!

Към какво се стремиш сега?

На първо място се надявам дълги години да запазя любовта, приятелството и уюта около мен. Заобиколена съм със страхотно семейство и приятели, които винаги ме подкрепят и разбират. Чувствам се обичана! Много бих искала в професионален план да постигна всичко, за което мечтая и графичният дизайн освен хоби да се превърне в моя работа. “Inspocorner” да си остане все така неразделна част от ежедневието ми, да ми носи много успехи и все повече креативни проекти.

image
image
image

Как се бориш със страховете си? Имаш ли си любими техники за самомотивация?

Изключително емоционална личност съм. Винаги бурно изразявам радостта и тъгата си, но когато идва ред на „страха“ се опитвам да изглеждам сдържана и силна. Последно време обичам да гледам филми като „Тайната“, които ми помагат да преодолея негативните мисли и да продължа напред. Често разглеждам стари мои снимки и се подсещам за приятните моменти в живота ми. Разбира се, разговор с мама на по чаша топла напитка си остава традиция!

Кой е най-важният момент в живота ти?

Едва ли бих конкретизирала само един любим и важен момент... Имам прекрасни детски спомени, за които искрено благодаря на родителите си. Благодарна съм, че израснах с домашен любимец, кученце, което породи любовта ми към животните и я направи вечна. Благодарна съм за истинските приятелства, споделената любов в живота ми и за трудностите, които са ме направили по-силна и независима!

Кой е най-важният човек теб? Защо?

На първо място за мен е семейството. Това са единствените хора, които винаги ще са до мен в добрите и лошите моменти. Ще ме изслушат и ще ми дадат най-правилните съвети. Радвам се, че освен тях  имам и любим човек до себе си, който ме разбира и цени такава каквато съм, както и приятели, на които винаги мога да разчитам (както и те на мен <3).

Какво не знаят другите за теб?

Не знам доколко е тайна, но обожавам да пътувам! :)

Мечтая да съм част от нощния живот и танците в Рио де Жанейро, да усетя дивия живот на Африка, да остана без дъх пред красотата на Аляска, да опитам вкусотиите на всяка европейска държава и да се чувствам „изгубена“ на Time Square в Ню Йорк! Ех, мечти... мечти...