30 декември 2016

Финалистите от „Твоят нов имидж те чака в Park Center“

no image to show

В последния работен ден на 2016-а е време да обявим финалистите от нашата кампания „Твоят нов имидж те чака в Park Center“, проведена съвместно с магазин Scandal.

Ето малко повече за кампанията:

Идеята

2016-а е годината, в която City Center Sofia се преобрази изцяло и стана Park Center Sofia. Сградата беше реновирана изцяло, миксът от наематели се промени и молът заблестя. Отново стана „Малкото бижу на София“.

По тази причина решихме да направим една не-коледна кампания и да подарим промяна на 14 човека. Защо точно 14? По една промяна за всеки месец от активните ремонтни дейности, които протекоха на територията на търговския център, за да може той да бъде променен изцяло!

Още в първите дни на кампанията ни „Твоят нов образ те чака в Park Center“ се включиха толкова много хора, че първоначално се изненадахме, после се зарадвахме. Защото хората, търсещи промяна бяха точно такива, каквито си представяхме от самото начало – позитивни, красиви, интересни и отворени към новото.

Изборът

Никога не съм си представяла, че изборът може да е толкова сложно нещо! Цялото жури имаше свои фаворити, но те бяха много повече от 14 човека. Решихме да се фокусираме върху това какво послание искаме да излъчват нашите бъдещи лица. Това естествено не направи избора ни по-лесен :) , но се справихме!

Промяната

И така, с много преговори, избрахме 7 дами! Първата промяна протече още през декември на елегантно събитие #StyleYourDay в магазин Scandal в Park Center, както е видно от снимките към този текст. Повече снимки от вижте тук.

Модни стилисти от списание AMICA и фризьори и гримьори от Luksor Club Fashion Saloons се погрижиха за безупречната визия на нашите избранички (господата се въздържаха от участие този път).  А топ фотографката Лилия Йотова запечата възхитителните дами и техните променени визии.

Останалите 7 финалисти ще променим на подобно шеметно събитие през януари 2017-а. Следете сайта ни – ще обявим подробностите.

Победителите

И така време е за победителите! С огромно удоволствие изброявам имената им:

Надежда Георгиева, 29 г.

Петя Карагьозова, 30 г.

Аделина Йорданова, 41 г.

Аида Бурнучян, 20 г.

Виктория Маврова, 20 г.

Анна Кирякова, 24 г.

Наталия Петкова, 32 г.

Михаела Кинова, 23 г.

Гергана Георгиева-Радичкова, 40 г.

Виолета Ервантян, 25 г.

Стефка Тодорова, 31 г.

Адриана Тодорова, 41 г.

Михаил Петров, 27 г.

Георги Брестенски, 35 г.

 

От 20.12.2016 г. в продължение на 14 седмици в блога ни може да намерите кратки интервюта и фотосесии с всеки от участниците.

Вижте тук интервю с Аделина Йоданова и снимки от промяната й.

Вижте тук интервю с Петя Карагьозова и снимки от промяната й.