20 декември 2016

Твоят нов имидж те чака в Park Center

no image to show

За кампанията

Приключи нашата не-коледна кампания. Искахме да направим нещо весело и красиво, което да комуникира промяната на търговския център. Затова решихме да включим няколко позитивни и симпатични хора. И кой може да е по-подходящ от нашите посетители?

Затова решихме да  им подарим промяна. Защото промяната е нещо красиво, вълнуващо, чакано! Буди много емоции и поражда копнежи и мечти.

С нашите партньори от магазин Scandal, ангажирахме едни от най-популярните и харесвани специалисти по външен вид – фризьор, гримьор, стилист – които да променят 14 красиви хора и да ги превърнат в още по-красиви! Като ще зарадваме 4 от тях, които освен услугите на топ стилисти и професионална фотосесия, ще получат целия тоалет, с който са облечени.

Кандидатите

О, събрахме толкова много кандидатури! Просто не можахме да повярваме колко много хора искат, търсят и се нуждаят от промяна. Писаха ни интересни, забавни и мили хора. Журито се затрудни. Нещо, което не ни се беше случвало преди.

Имахме дебати, заседавахме дълго, но накрая избрахме! Доволни от избора, заснехме първите седем късметлии през декември. Останалите ще променяме през новата година. Ще бъде забавно! Имаме много подаръци и предложения за приятно прекарване.

В блога на мола ще качваме всяка седмица по един променен кандидат. Не се изненадвате, че повечето са дами, нали?

За нас беше удоволствие да осъществим този проект! Докато излязат всички визии, ще повдигнем завесата с малко снимки...

Приятно четене/гледане!