30 септември - 31 октомври

Хайде на фермерски пазар в Park-a!

no image to show

 

Хайде на фермерски пазар в Park-a!
Платформата за чиста фермерска храна farmhopping и Park Center Sofia стартират серия от фермерски пазари, които ще се провеждат всяка събота и неделя на паркинга на търговския център (бул. “Арсеналки” 2, срещу хотел “Хемус”). Всеки уикенд ще имате възможността да се запознавате с производители на farmhopping от всички краища на България, които ще представят своите качествени и пресни продукти!
На първия за сезона пазар сме поканили ферма „Рила мес“, която ще предложи своите месни продукти, произвеждани в подножието на Рила планина. Колбасите са от 100% месо с гарантиран произход- говеждо и телешко от породи „Блек ангъс“, „Лимузин“ и „Херефорд“ и фермерско свинско. Мандра „Кочорите“ от района на Родопите ще предложи качествени млечни продукти. Както винаги, от кооперация „Сис Кооп“ са подбрали продукти от своите кооператори- плодове и зеленчуци, зимнина и др. Сезонни плодове и зеленчуци ще предложат и от ферма „Татковата градина“. На пазара ще намерите и манастирски продукти от Гигинския манастир. Ще се срещнете още с Еко ферма „Черга“, която произвежда натурални български продукти, без изкуствени консерванти, заместители и сгъстители. А от изба „Видинска гъмза“ от село Ново село ще предложат селектирани български вина, произведени съобразно най - добрите традиции на прочутите новоселски винари.
Ще представим на Вашето внимание и новите две обновени линии в портфолиото на farmhopping- висококачествени бебешки и детски храни, както и веган и безглутеновата ни селекция, специално подбрани с помощта на нашата приятелка Lilly of The Vegan.
Да си пожелаем слънчева есен и възможност за приятни съботно-неделни разходки до Park Center!
Ще ви очакваме!