ЗА НАС


Park Center Sofia е едновременно най-новият и най-старият мол в столицата

Работно време:

Park Center работи всеки ден от 10:00 до 22:00 часа.

(някои обекти работят с разширено работно време – отбелязано е за всеки магазин по отделно.)

Празнично работно време

 

Малкото бижу на София

Дали да прекарате време в парка или да се разходите в града... Защо не и двете? Park Center Sofia е идеалното съчетание! Това е мястото да прекарате спокойно и приятно време с приятелите и семейството си, защото имаме по нещо за всеки – уютна кафетерия, шикозен бар, модни магазини, детски център, кино, луксозни бижута, прекрасни обувки, висок клас парфюмерия и козметика, фитнес център, дентална клиника, паркоместа, автомивка и още, и още...

Местоположение

Разположен на кръстовището на булевардите „Арсеналски“ и „Черни връх“, в сърцето на София, Park Center има изключително достъпна локация. До него се стига лесно и удобно пеша, с автомобил или градски транспорт, а изходът на метрото е точно пред централния вход на сградата.

Park Center Sofia e единственият мол в непосредствена близост до парк. Така можете да съчетаете приятното прекарване сред природата с пазаруването в търговския център.

История

Молът отвори врати за пръв път през май 2006-а година. Още с откриването си, City Center Sofia (както се нарича проектът до август 2016-а) се превърна в любимо място за модерните и динамични хора в София.

През годините  някогашният CCS се променя значително. Това, което се запазва обаче, е, че търговският център остава средище на културни и социални събития.

Собственост и управление

Revetas Capital Advisors, чрез Revetas Fund I, придобива търговския център през 2014 година. Концепцията на инвеститора е да обнови мола и да го направи част от своята търговска платформа Park Center.

Управлението на Park Center Sofia е поверено на Ceres Management Services.

Удобствa

Паркинг и условия на ползване

  • Безплатен паркинг – 20 минути
  • Първите 4 часа – 1 лв.
  • Всеки следващ час – 2 лв.

Автомивка
Безплатен Wi-Fi
Стаи за майки с деца
Достъпно е за хора с увреждания
Тоалетни за хора с инвалидни колички
Всички етажи са достъпни с асансьори и ескалатори
Банкомати
Аптека
Фитнес център
Дентална клиника